fbpx

Skræddersyet WordPress hjemmeside

Få en personlig hjemmeside i WordPress

 • du er et menneske, der sælger til andre mennesker. Derfor er din personlighed meget vigtig. Både i selve hjemmesidedesignet og i samarbejdet
 • teknikken kun skal bruges til at hjælpe mennesker – både dig og dine kunder. Derfor vil du gerne undgå at høre ret meget om teknik eller sætte dig ind i det. Det skal bare virke
 • du netop skal have en individuelt tilpasset hjemmeside, for at hjemmesiden passer til dig, og at du kun skal have de hjælpefunktioner, du har brug for lige nu, og ikke alt mulig andet

I så fald kan jeg hjælpe dig. Jeg hedder Tine og har hjulpet mange andre mindre virksomheder med professionelle hjemmesider, der letter deres dagligdag.

Med en skræddersyet hjemmeside i WordPress kan du få din hjemmeside lige præcis, sådan som du gerne vil have den. Du kan få et personligt webdesign i dine farver og med dine billeder, og jeg kan sætte din hjemmeside op med alle de støttefunktioner, du har brug for. Der er mange fordele ved netop WordPress hjemmesider, som jeg ikke skal trætte dig med. En af dem er, at stort set alt er muligt, og at vi løbende kan tilføje funktionerne, som behovet opstår. Derfor behøver du ikke købe dem fra starten. Din hjemmeside kan udvides og vokse i takt med, at du og din virksomhed gør det.

Sådan hjælper jeg dig med din nye WordPress hjemmeside

Hvis du og jeg finder ud af, at vi er et godt match, tager vi en indledende snak, hvor vi lærer hinanden bedre at kende, og jeg hører om dine behov. Vi kan enten mødes på mit kontor i Præstø, et mødelokale nær dig, tale sammen i telefonen, eller jeg kan komme ud til dig mod et gebyr, vi aftaler. Herefter finder vi ud af, hvad din hjemmeside skal indeholde, så den hjælper dig bedst muligt.

Eksempelvis

 • hvilken målgruppe, du vil tiltrække
 • hvor mange landingssider, du har brug for
 • hvad hjemmesiden skal motivere de besøgende til at gøre. Skal de eksempelvis
  • købe via en webshop
  • skrive til dig gennem en kontaktformular
  • tilmelde sig dit nyhedsbrev
  • booke tid i din kalender

Ønsker du at blive ringet op?

 • Jeg giver gerne 15 minutters gratis rådgivning. Ring på 40 25 13 00
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Og vi finder sammen ud af, om du har brug for hjælp til at vælge de rette farver, eller om der skal justeres på dem, du bruger i dag.

Har du allerede gode billeder til din hjemmeside, bruger jeg selvfølgelig dem. Hvis du har brug for at få taget nye billeder, kan jeg inkludere nye portrætter i prisen på din nye hjemmeside. Ligesådan kan jeg hjælpe dig med en tekstforfatter, der enten kan skrive alle dine tekster for dig eller guide dig, mens du selv skriver, så du lærer i processen.

Mens jeg arbejder på din hjemmeside, er vi løbende i dialog, og du får selvfølgelig mulighed for at godkende webdesignet, før jeg laver resten af din hjemmeside, så du får en hjemmeside der afspejler din personlighed. Og får du brug for hjælp til din hjemmeside bagefter, er jeg jo aldrig længere væk end et telefonopkald.

Har du spørgsmål til WordPress hjemmesider, eller vil du gerne lære mig lidt bedre at kende og mærke, om jeg er den rette til at hjælpe dig? Så er du meget velkommen til at ringe til mig på 40 25 13 00. Jeg giver altid gerne 15 minutters gratis rådgivning.

Interesseret i at få en skræddersyet hjemmeside

Kontakt mig i dag