Med en webshop sælger du, mens du laver noget andet

Drømmer du også om

  • mindre administrativt arbejde
  • kunder, der betjener sig selv
  • lyden af et pling, hver gang du har fået en ny kunde

En webshop er noget af det, du skal have hjælp til. For der er mange detaljer, der nemt kan drille. Samtidig er der flere lovgivningsmæssige ting, din shop skal leve op til. Og det kan du slippe for at sætte dig ind i, hvis du køber en professionel Woocommerce-webshop hos mig. For jeg har styr på, hvad din webshop skal kunne.

Der er tre muligheder for webshop

Du kan også få en individuelt tilpasset shop med alle de produkter og kategorier, du har brug for. Her begynder prisen ved 22.500 kroner ekskl. moms og stiger i takt med antallet af produkter, kategorier og andre ønsker.

Før jeg begynder at lave din webshop, har vi en indledende samtale, hvor jeg hører om dit behov, så vi sammen kan finde den rette løsning til dig. Og jeg fortæller dig, hvad jeg vil få brug for fra dig. Når jeg begynder på shoppen, kan du roligt læne dig tilbage – gå en tur, hyg dig med dine børn eller hvad ved jeg – mens jeg laver shoppen til dig. Så hører du fra mig, når shoppen er færdig.

Hvis du fremover gerne vil have oprettet flere produkter, kan jeg oprette dem for dig, eller jeg kan guide dig til, hvordan du gør det selv.

Har du spørgsmål til mig, eller er du usikker på, om en woocommerce-webshop er den rette løsning for dig, ringer du bare på 40 25 13 00. Jeg giver altid 15 minutters gratis rådgivning. Har du brug for mere rådgivning, før du tager stilling, kan vi også finde en løsning på det. Læs om rådgivningsmøde

Ønsker du at blive ringet op?

  • Jeg giver gerne 15 minutters gratis rådgivning. Ring på 40 25 13 00
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.