fbpx

Sikkerhed og teknisk vedligehold af WordPress hjemmesider

Jeg anbefaler at altid at have den nyeste version af WordPress

Billede af shoppen vedligehold

Opdatering af wordpress

Det er vigtigt at holde sin hjemmeside opdateret, for at den altid står knivskarp. Jeg vedligeholder mine kunders hjemmeside, men jeg hjælper også kunder der kan se at min service vil gavne deres hjemmeside.

 • En hjemmeside der ikke er opdateret, er en åben dør for hackere.
 • Er din hjemmeside ikke opdateret, bliver den ikke indekseret af Google
 • Du er mere troværdig, når billeder, tekst og links altid er rigtige.

Pas på din hjemmeside –  eller lad mig hjælpe med at opdatere WordPress, tema og plug-ins og sørge for din side ikke bliver hacket eller går ned.

Med en vedligeholdelsesaftale hos mig får du:

 • WordPress opdatering
 • Hacker-fri sikkerhed
 • Back-up hver dag
 • SSL Certifikat
 • Tema opdatering
 • Plug-in opdatering
 • Tjekker for eksterne links, der ikke virker mere

Du får ikke:

 • Side opdatering
 • indlægs opdatering
 • Billede opdatering

Hvad er SSL?

SSL er en standard sikkerheds teknologi, som gør det muligt at etablere en sikret forbindelse, (Også kaldet en HTTPS forbindelse) mellem en webserver og web browser. Denne forbindelse sikrer, at alle data, der passerer mellem webserveren og browseren forbliver private. Det kunne eksempelvis være, hvor du indtaster nogle fortrolige oplysninger i en formular på en hjemmeside. Ved hjælp af SSL kan disse oplysninger krypteres, så oplysningerne er langt sværere at få fat i for ubudne gæster.

Billede af shoppen vedligehold

Jeg har hjulpet mange mindre virksomheder med bedre og flottere hjemmesider. Og jeg har særligt valgt til, at jeg gerne vil hjælpe kunder, der er lidt teknikforskrækkede. Så hvis du også tænker, at teknik er lidt kedeligt og noget, der skal overstås, er jeg sikkert den rette rådgiver for dig. For jeg er bevidst om kun at fortælle dig det mest nødvendige. Resten kan jeg ordne for dig, hvis du gerne vil have det.

Ønsker du at bliver ringet op?

 • Jeg giver gerne 15 minutters gratis rådgivning. Book tid her
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Rådgivningsmøde

Vi kan enten holde mødet hos mig i Birkerød eller snakke sammen via telefon eller Skype.

Du er altid velkommen til at ringe til mig på 40251300 for at mærke efter, om jeg er den rette rådgiver for dig eller for at booke en tid.

Kontakt mig i dag