fbpx

WordPress

Jeg deler gerne min viden

Hvad har webdesign med et badeværelse at gøre?

Jeg plejer at sammenligne et webdesign med det at få lavet et badeværelse, for der er mange lighedspunkter. Enten kan du vælge at få renoveret dit gamle badeværelse, eller du kan få lavet et helt nyt, hvis det gamle ikke kan reddes. Det er samme, når det handler om webdesign til din hjemmeside. Er det muligt at forbedre den, du allerede har, fordi...

læs mere

Gode tips til at vedligeholde WordPress hjemmesider

En hjemmeside der ikke er opdateret, er en åben dør for hackere. Tre grunde til at holde din hjemmeside opdateret: Sikkerhed – lukker huller for virus og hackere Bug fixes – Lus i maskinrummet bliver udryddet Forbedringer – forbedret brugeroplevelse og nye tiltag Når din hjemmeside er gået online, er det op til dig, hvor aktiv du vil være. Hvis det er en...

læs mere

Hvad er godt at vide før jeg starter en webshop?

Har du taget beslutningen om at åbne en webshop, er der flere ting du skal overveje og tage stilling til inden du går igang. Jeg har her lavet en liste til dig: Betalingsystem: Jeg benytter Stripe fordi jeg ikke sælger så meget online, jeg sælger mest via faktura, så derfor er for er det dyrt for mig, med et månedligt gebyr til et betalingssystem. Sælger...

læs mere