fbpx

Hvad siger kunderne om mig

Omsorgsdag med Appel Design

Jeg havde en del spørgsmål til WordPress og min hjemmeside og brugte derfor en ½ dag med Tine, hvor jeg fik styr på mange aspekter omkring hvordan jeg bruger WordPress’ back-end. Undervejs fik jeg også en masse andre tips omkring kommunikation på andre platforme, web-design, nye opdaterede regler f.eks. Privatlivspolitik, cookies & værktøjer som Google Analytics. Så jeg fik optimeret min hjemmeside på mange fronter.

Som novice kan det være overvældende med information og der kommer hele tiden ændringer, som jeg ikke kan følge med i. Men Tine er god til at gøre ting nemt, tydeligt og klart og leverer videos bagefter, hvis noget er for indviklet til at forstå.

Tine er også min webmaster og jeg føler mig altid i gode hænder hos Tine: Yderst professionel og jeg får altid leveret hvad jeg forventer.

Jeg følte mig meget inspireret, da jeg gik ud ad døren efter en ½ dag hos Tine!

Dorte Jensen

Homøopat L.Che, Resoubo

Jeg har haft stor glæde af Tines hjælp til Landingpage. Jeg har følt mig mødt i mine ønsker samtidig med at Tine har været der med hendes professionelle faglige input – og behagelige væsen. Så produktet der kom ud af samarbejdet blev superfint, og jeg er yderst tilfreds. Jeg kan kun anbefale Tine på det varmeste.

Anne Jørgensen

Coach, Lifeprocess.dk

Jeg har også kun positivt at sige om designprocessen med Tine. Vi fandt meget hurtigt de helt rigtige farver og layout ud fra mine eksisterende logofarver og farvevalg i øvrigt i mine fysiske rammer.

Og jeg ved, at både Anita (tekst) og Tine kan hjælpe mig med endnu interaktion på min hjemmeside Mariager-tand.dk. Nye spændende udviklingsmuligheder som betalingsløsning, booking, integration med Facebook, nyhedsbreve og pop-ups osv.

Læs mere om tandlægen der spiste en elefant

Pia Strabo

Tandlæge, Tandklinikken i Mariager

Hos Appel Design er man i trygge hænder.
Tine er super professionel. Hun har bygget min hjemmeside Festivitas.net op fra bunden i WordPress.
Jeg skulle bare fylde produkter i. Når jeg har udfordringer f.eks. i forbindelse med WordPress eller WooCommerce opdateringer, skal jeg bare skrive en mail til Tine – og vupti er problemet løst.

Det er en stor lettelse for mig, at jeg ikke behøver at skulle bruge timer på selv at finde løsninger og ganske rart, at jeg kan uddelegere den ‘kasket’ og i stedet bruge tiden på det, jeg er bedst til.

Connie Spangenberg

Netbutiksejer, Festivitas

Jeg har haft fornøjelsen af Tine Appel gennem vores samarbejde omkring design, samt vedligeholdelse af min hjemmeside kropsfrihed.dk.

Hendes måde at møde mig og mine tanker er altid med en utrolig forståelse, grundighed og en faglig stolthed udover det sædvanlige. Selv når det brænder på med nogle udfordringer der skal løses nu og her, har hun fokus på detaljen og går aldrig på kompromis med kvaliteten.

Med Tine får man en ekstrem grundig og dygtig grafiker, der kan lave hjemmeside så englene synger. Og så er hun ovenikøbet et fantastisk empatisk og varmt menneske.

Så på alle måder kan jeg kun give Tine min bedste anbefaling! Hun er det sikre valg.

Nadia

Body SDS behandler, Kropsfrihed

Jeg åbner en cafe til maj 2017 og i den forbindelse har jeg haft brug for en skræddersyet webdesign-løsning, der skulle være let at administrere og skabelsen af et logo. Som helt ny i branchen har jeg haft behov for at arbejde med et firma med erfaringer og forbindelser og som både kunne hjælpe med det tekniske, visuelle og det sproglige. Kort sagt: et firma der kunne det hele i forbindelse med opbygning af et brand/design. Alt det kan Tine og Tina og de supplerer hinanden fortræffeligt og jeg har følt mig i trygge hænder lige fra starten.

Til tider har jeg haft svært ved at sætte ord på mine ønsker og har også været i tvivl om nogle ting. I de situationer har Tine og Tina guidet mig igennem skabelsen af formuleringer og ord, der lige præcis udtrykte mit koncept. På den måde er jeg også selv blevet klogere på mit projekt.

Med deres indlevende tilgang og engagement i mit projekt har de fanget stemningen. De har evnet at skabe en løsning og et design, hvor form, farver og sprog går op i en højere enhed samtidig med at den visuelt fortæller min cafe-historie. Jeg er yderst tilfreds.

Trine

Cafe indehaver, Mokkamokka - Tisvilde

Ønsker du at blive ringet op?

  • Jeg giver gerne 15 minutters gratis rådgivning. Ring på 40 25 13 00
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.